Goudse WinterMijl/ ergometer kampioenschappen

Wie kan zich de Winterkampioen Ergometer noemen?

In navolging van voorgaande jaren willen we ook in 2022 de Goudse WinterMijl organiseren. Deze ergometerwedstrijd staat vooralsnog gepland voor zaterdag 5 februari tussen 10.00 en 12.00 uur.

Voor de compo-roeiers (en andere geïnteresseerden die het aandurven) wordt er gestreden over de Goudse Mijl afstand van 1609 meter.

Er is een heren- en damesveld en beide velden kennen een categorie onder 45 jaar en 45 jaar of ouder (peildatum 5 februari 2022).

Voor de recreanten en de jeugd wordt gestreden over 500 meter.

Naast prijzen per categorie, zullen we het 1609 meter klassement ook opmaken op basis van verrekenfactoren (geslacht, gewicht en leeftijd).

De ergometers zullen zo worden geplaatst, dat er geroeid kan worden met uitzicht op de plassen. De ergometers worden live uitgelezen zodat de spannende strijd goed te volgen is. Volg hoe snel je gaat ten opzichte van de anderen op je eigen scherm.

De exacte invulling zal afhankelijk zijn van de dan geldende corona maatregelen en zal een aantal dagen van tevoren bekend worden. Deelname is gratis, maar we vragen je wel om je via de website aan te melden. Wacht niet te lang, inschrijven kan nu al.

https://www.roeienzeil.nl/inschrijven-2-0/

(24 december 2021, organisatieteam Goudse WinterMijl)

 

 

No comments yet.

Geef een reactie