Inschrijving Goudse Mijl geopend

Vanaf vandaag is het mogelijk je in te schrijven voor de Goudse Mijl (18 september 2022). Leden van de RZVG met wedstrijdlicentie schrijven zich individueel in voor veld1, en eventueel veld2, en/of veld3. Als alle inschrijvingen van jouw team compleet zijn, zorgt de vereniging ervoor dat zij jullie team officieel inschrijft bij de KNRB.

Graag willen we de komende week zoveel mogelijk Goudse ploegen aanmelden bij de KNRB zodat ook andere verenigingen zien dat er al veel inschrijvingen binnen zijn. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in.

Dit jaar nieuw: vrijwilligersveld in een C4

Ben jij actief als vrijwilliger binnen onze vereniging? Dan kun je je met jouw commissie of samen met andere vrijwilligers ook inschrijven voor het speciale vrijwilligersveld. Het bestuur heeft zich al aangemeld. Meet dus jullie krachten met het bestuur!

Ambassadeurs gezocht

Graag zien we dit jaar weer zoveel mogelijk aanmeldingen vanuit andere verenigingen. Dit jaar is er een speciale ambassadeursprijs uitgeloofd voor degene die de meeste ploegen van buitenaf weet aan te brengen. Kijk hier voor meer informatie.

(Anja van de Hoef, bestuur GM – 16 augustus 2022)

No comments yet.

Geef een reactie