Lisa genomineerd voor ‘Sportvrouw 2018-2019’!

(28 januari 2020: Roeicommissaris)

Lisa Bruijnincx is vanwege haar uitzonderlijke prestaties in het afgelopen jaar genomineerd voor de titel ‘Sportvrouw’ bij de Goudse Sportverkiezing 2018-2019.Lisa-bruijnincx

Op 20 februari a.s. worden de winnaars bekend gemaakt. Hoewel je geen rechtstreekse stem kunt uitbrengen, kun je de jury misschien wél beïnvloeden door aan een poll deel te nemen: zie onderstaand persbericht.

We duimen met z’n allen voor Lisa!

PERSBERICHT
21 januari 2020

Genomineerden Goudse Sportverkiezing bekend

Het is zover! De nominaties voor de Goudse Sportverkiezing 2018-2019 zijn bekend. De jury, bestaande uit Goudse sportjournalisten en de VGSO heeft per categorie drie sporters/teams genomineerd. Tijdens de feestelijke uitreiking op donderdag 20 februari zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

De genomineerden zijn:

SPORTTALENT
Jochem Ribberink Atleet AV Gouda
Liam Rietbroek Jiu Jitsu Den Edel Gouda NL
Rik Smitskamp Shaolin Kempo Shaolin Kempo Kai Gouda

SPORTMAN
Bastiaan de Knoop Zwemmend redden Goudse Reddingsbrigade
Pascal van Norden Ultra-Atleet AV Gouda
Boy Vogelzang Jiu Jitsu Den Edel Gouda NL

SPORTVROUW
Lisa Bruijnincx Roeien Roei- en Zeilvereniging Gouda
Aafke van Leeuwen Jiu Jitsu Den Edel Gouda NL
Nikki Smitskamp Shaolin Kempo Shaolin Kempo Kai Gouda

SPORTTEAM
Jongens U14-1 Bouncers Basketbal Bouncers Basketball
Dames 1 GZC DONK Waterpolo GZC DONK
Dames 1 Vriendenschaar Tafeltennis GTV Vriendenschaar

Feestelijke uitreiking
Op donderdagavond 20 februari 2020 worden de winnaars bekend gemaakt. Het toneel van deze spannende en feestelijke avond blijft nog even een verrassing, maar zal binnenkort bekend worden gemaakt. Wat we al wel kunnen vertellen is dat Gouwenaar John Stubbe tijdens deze avond verantwoordelijk is voor de presentatie. John Stubbe is presentator en entertainer bij grote sportevents en presenteerde eerder al de sportverkiezing in Gouda, Amstelveen en Den Haag en gaf vorm aan het entertainment bij onder andere het WK Beachvolleybal, WK Hockey en WK Shorttrack.
Via de website www.goudsesportverkiezing.nl wordt een poll omtrent de genomineerden bijgehouden. Ook kunnen geïnteresseerden zich via de website aanmelden om bij de verkiezing aanwezig te zijn.

Noot voor de redactie:
Voor vragen omtrent dit persbericht en het evenement kunt u contact opnemen met Rogier Zandijk via rogier.zandijk@sportpuntgouda.nl of Marjolein Traas via marjolein.traas@sportpuntgouda.nl of bel: 0182-590910.

No comments yet.

Geef een reactie