Nieuws van het roeifront

(28 januari 2020, Roeicommissaris)

Wisselingen
Na bijna 25 jaar (!) het validatie roeien te hebben gecoördineerd heeft Arja Hovingh het stokje overgedragen aan Jantine Hansen en Nicole de Keijzer. We danken Arja voor het vele werk dat ze al die jaren in alle bescheidenheid heeft gedaan.

Hans Vleugels heeft de coördinatie van de BRO (Basis Roei Opleiding) overgedragen aan een 3-tal instructeurs die bereid waren om deze zware klus over te nemen: Peter Bos, Rob Rijnhout en Robert Scheen.

Roeiopleidingen
In april starten de roeiopleidingen weer. Inschrijven kan via MijnRoeienZeil.

Reserveren ruimtes
Wil je van de sociëteit, het beeldscherm of de roefkamer gebruik maken voor een vergadering, instructie, een cursus etc.? Kijk dan in het reserveringssysteem of er nog een ruimte vrij is. Is dat het geval, dan kan je via de zeilcommissaris, commissaris verenigingsleven of de roeicommissaris de ruimte laten reserveren.

Roeimarathons
Op de website onder https://www.roeienzeil.nl/aankomende-evenementen/ staat informatie over twee roeimarathons dit voorjaar, waarvoor men zich kan inschrijven. Het is de Hart van Holland marathon met start in Utrecht op 11 april en de Weerribben-Wieden marathon op 4 april en toertocht op 5 april vanuit Steenwijk.

Leden zoeken
Zoek je contactgegevens van leden? Log dan in bij MijnRoeienZeil en kijk dan in de ledenlijst.

No comments yet.

Geef een antwoord