LUSTRUM VARIA

Je kunt er eigenlijk niet meer omheen! Posters en flyers op de sociëteit, een extra nieuwsbrief met inschrijfinformatie in je mailbox en de mogelijkheid om je via de site voor alle of enkele activiteiten in te schrijven en als kers op de taart een overheid die ons aanmoedigt om te Dansen met Janssen!

Aanvulling op het programma
Op vrijdag 3 september van 13.00 tot 16.30 uur hebben wij de ‘overburen’ van het Thomashuis en de Herbergier (Gouda & Reeuwijk) uitgenodigd voor een sloepentocht. Heb je een sloep en vind je het leuk om dit evenement tot een succes te maken? Meld je dan aan als schipper en stel je boot beschikbaar. De overburen hebben er in ieder geval heel veel zin in. Heb je vragen, stuur dan een mail naar dorinevandermeer@hotmail.com

Datum lustrumdiner
In de mailing met de uitnodiging voor het lustrumdiner is een foutje geslopen. De enige juiste datum van het lustrumdiner is 16 oktober 2021. Meld je aan via ‘Mijn roei en Zeil’, ga in de activiteitenlijst naar de juiste datum en klik op het plusje.

Wachtlijst voor het feest
Dansen & Sjansen met Janssen in Zomers Wit, wie wil dat nou niet? Schrijft je vooral in, maar schrik niet als je de melding krijgt dat je op een wachtlijst geplaatst bent. Omdat het nog niet helemaal zeker is dat het mag, en om te voorkomen dat de penningmeester alle betalingen terug moet storten, is de wachtlijst ingesteld. Als het sein op groen gaat, krijg je een berichtje dat je kunt betalen en is je toegang verzekerd.

Extra handjes zijn natuurlijk welkom
In aanloop naar en tijdens het lustrum zijn extra handjes altijd welkom. Bardienst, keukenhulpjes, bruggen openen, sociëteit ombouwen, sociëteit terugbouwen etc. Vind je het leuk om te helpen stuur dan een berichtje naar lustrum@roeienzeil.nl

(28 juli 2021, Lustrum Cie)

No comments yet.

Geef een antwoord