Mini Zeilweek

(3 mei 2019, Zeilcommissaris)

Ieder jaar kun je bij ons op twee momenten heel gericht les krijgen in de kunst van het zeilen met een open kielboot nl. in de Mini Zeilweek tijdens Hemelvaart en in de Zeilinstructieweek in augustus (laatste week zomervakantie basisscholen).

Met deze wervende tekst willen wij je enthousiasmeren voor de Mini Zeilweek. We gaan 4 dagen lekker intensief het water op met onze instructeurs die ons het e.e.a. gaan leren. Aan het eind van de week gaan we ze verbazen met de opgenomen kennis. Een paar dagen intensief achter elkaar les krijgen blijkt de beste methode om snel te leren zeilen.

Donderdag 30 mei a.s. starten we de Mini Zeilweek en net als in voorgaande jaren kun je tijdens deze 4 dagen je CWO diploma’s voor kielboot I en II behalen, bij voldoende plaats is er zelfs een mogelijkheid voor CWO III.

Een enthousiaste groep ervaren leden/zeilinstructeurs geeft 3 dagen zeilinstructie. De dag begint om 9:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. Doordat je elke dag zelf aan het zeilen bent oefen je verder in de vaardigheden van het zeilen. De instructeurs geven je daarbij persoonlijke aanwijzingen en uitleg over de techniek van het zeilen.

Op zondag, de vierde dag, kunnen zowel de theorie- als praktijkexamens worden afgenomen, aansluitend c.q. als alternatief wordt er kennisgemaakt met het wedstrijdzeilen door deelname aan de onderlinge Zomer wedstrijden in de tour-klasse (centaur of randmeer touring).

Inschrijven: klik hier

No comments yet.

Geef een antwoord