Nieuwe kledinglijn

(31 juli 2017, Commissaris Verenigingsleven)

In de voorjaars ALV is een idee gelanceerd voor een nieuw ontwerp van de verenigingskleding. De wens: de uitstraling en herkenbaarheid van onze vereniging vergroten. De kleuren van onze  vereniging, effen wit en effen rood, waren uiteraard uitgangspunt. Het zijn voornamelijk roeiers die deze kleuren dragen en voor het competitieroeien gelden daarvoor zelfs voorschriften. Het zou ook prettig zijn als de zeilers van onze vereniging  aan hun clubkleding te herkennen zijn.

Twee voorgestelde ontwerpen hebben tot 1 juli j.l. in de sociëteit ter informatie gehangen en via de website was het mogelijk om  een voorkeur uit te spreken. Uiteindelijk bleek 77,1% voor optie B; de variant met de rode zijkant.

De kledingcommissie heeft goed geluisterd naar alle wensen en opmerkingen. De keuze voor de variant met de rode zijkant is definitief, net als het logo op de voorkant van het shirt. In overleg met de fabrikant (Lorini; levert o.a. aan de KNRB) worden nog de laatste details doorgesproken. De bedoeling is dat we in november a.s. , voor de ALV,  showmodellen kunnen laten zien. Wordt vervolgd.

One Response to Nieuwe kledinglijn

  1. Erja 31/07/2017 at 21:43 #

    Goed werk!

    Is ook al bekend wanneer er bij de bond over gestemd kan worden?

Geef een reactie