Nieuwjaarsloop Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’

(30 december 2017, Commissaris Verenigingsleven)

Heb jij ook goede sportieve voornemens voor 2018? Je kunt ze meteen waarmaken door mee te doen aan de Nieuwjaarsloop van Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’ op zondag 7 januari a.s.

Die middag wordt er een laagdrempelige recreatieve loop georganiseerd door de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’, die rondom de prachtige ‘s Gravenbroekseplas plaatsvindt. De totale afstand bedraagt 5 kilometer. Start en finish zijn bij de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’. De start is om 15.00 uur nabij de inrit naar het clubgebouw van de RZVG . De finish is daar eveneens. Bij de finish zal ook een wedstrijdklok staan waarop de eindtijden bijgehouden worden.

Dit jaar staat deelname aan de Nieuwjaarsloop ook open voor niet-leden. Inschrijven kan door je voor- en achternaam, geslacht, leeftijd en woonplaats te mailen naar info@goudasport.nl. Dit kan tot en met 5 januari 2018. Op de dag zelf kan ook nog tot 14.30 uur na-ingeschreven worden in het clubhuis van de RZVG. Voor niet-leden wordt een bedrag van 5 euro inschrijfkosten gerekend. Op de dag zelf kan dit tijdens het afhalen van het startnummer afgerekend worden. Dit kan alleen contant dus kom svp niet met biljetten van 50 of 100 euro aanzetten …

Datum: 7 januari 2018
Locatie: Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’
Melden: 14.30 u
Start: 15.00 u
Einde evenement: 15.45 u

Een kaartje van de looproute volgt binnenkort. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er dit jaar met de klok mee gelopen.

No comments yet.

Geef een antwoord