Roeien met de datumprikker  

(23 april 2018, Roeicommissaris)

Het nieuwe roeiseizoen is begonnen. We hopen weer op vele plezierige rondjes plas. Dit kan op verschillende manieren worden ingevuld.

Er zijn de vaste groepjes op vaste tijden. Er is midweek roeien, waarvoor je je op de site kunt opgeven. Diegenen die geen groepje meer hebben of naast het groepje nog een keer willen roeien,  kunnen zich aanmelden voor de datumprikker.

Er zijn twee datumprikkers: een voor het weekend en een voor midweek. Met behulp van deze datumprikkers kan men op verschillende tijdstippen, zowel in het weekend als door de week, met anderen afspreken om te roeien. Het is de bedoeling dat allen, die zich voor een bepaald tijdstip hebben aangemeld, met elkaar roeien en dat er bij de bootindeling  rekening mee wordt gehouden dat er niemand op de steiger achter blijft.

Een aantal deelnemers is tevens instructeur. Deze geven incidenteel aanwijzingen aan de roeiers waarbij ze toevallig in de boot zitten, indien ze daar aanleiding toe zien.

De tijden zijn:
weekendprikker:
zaterdag: 10.00 en 14.00 uur
zondag:    10.00 uur

midweekprikker:
woensdag: 10.00 uur en 19.30 uur (alleen in de zomertijd)
vrijdag:       10.00 uur en 19.30 uur (alleen in de zomertijd)

M.b.t. afmelden geldt de volgende afspraak:
– minimaal 2 uur van te voren
– bij voorkeur 24 uur van te voren

Om toegang te krijgen tot de datumprikker kan je je aanmelden bij: rzdatumprikker@gmail.com . Vermeld jouw naam, e-mailadres en of je wilt deelnemen aan de weekendprikker, de midweekprikker of beide.

 

No comments yet.

Geef een reactie