Compoteam Opzij gaat de (boten)kar trekken!

(20 april 2018, Coördinator Botenwagens)

Het Compoteam OPZIJ heeft de al lang openstaande vacature voor de botenwagencoördinatie ingevuld!

Aanvragen voor het gebruik van de grote of kleine botenwagen kunnen vanaf nu naar botenwagen@roeienzeil.nl gestuurd worden. De ​coördinator ​botenwagens koppelt dan terug of de aanvraag zonder problemen ingepast kan worden, of dat er aanvullende afspraken gemaakt moeten worden (soms zijn er meerdere evenementen tegelijk en moet er even gepuzzeld worden om ​meerdere wensen mogelijk te maken). Hiermee nemen we een taak over van de roeicommissaris, die op de achtergrond nog wel bij eventuele lastige besluiten betrokken zal blijven.

De werkwijze waarbij per wedstrijd of ander evenement één van de deelnemers ​(of één van de deelnemende ploegen) aangewezen wordt als coördinator en aanspreekpunt voor het opladen en het ​transport bij het betreffende evenement b​lijft wel hetzelfde.

Naast het beheer van de botenwagen-agenda valt ook het onderhoud van de botenwagens in het takenpakket. Gezien de leeftijd van de botenwagens is een regelmatige inspectie een vereiste om onverhoopte mankementen te voorkomen tijdens het botentransport. Verder is het noodzakelijk om vast te stellen wat de verwachte levensduur van de botenwagens is en dit terug te koppelen naar het bestuur om het thema vervanging van de botenwagens mee te nemen in de financiële planning.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een ‘handboek botenwagentransport’, waarin in meer detail op onderwerpen wordt ingegaan, zoals de procedure voor ​gebruik botenwagens, laadinstructies met foto’s, chauffeurseisen (rijbewijs), verzekering en veel gestelde vragen. Nu al is de nodige informatie te vinden op de website.

Voor al je vragen over botenwagentransport: zie bovenstaande link of stuur je vraag naar botenwagen@roeienzeil.nl

Coordinator Botenwagens
(Compo team OPZIJ: Annet Siegel, Christine Koetsier, Anja Bogaard, Annemieke van Agthoven, Marjo Broos, Yvette Engbers)

 

No comments yet.

Geef een reactie