Rottecompetitie 29 januari

De weersvoorspellingen waren dramatisch: windvlagen tot 35 knopen is best wel een dingetje, zeker aan lage wal op de Rottemeren! Maar wat was het weer een heerlijke dag.

De opstapplaats werd in overleg met de Maas verplaatst naar een café aan de Rotte. Het traject over de Rottemeren werd geschrapt en wij mochten gewoon doorvaren tot diep in 010. Een prachtige oefendag voor de wedstrijd in die andere plaats.

Alles was er: het rechte stuk met flink wat wind leek de Omval wel. Een heerlijke bijna haakse bocht doet de bekende ‘Hoerenbocht’ verbleken. De dynamiek van boten voor, naast en achter je in combinatie met de bochten is natuurlijk om te smullen.

De dag werd afgesloten met een bezoek aan de favoriete koffietent van de Maas. De volgende competitie is op 26 februari a.s. Er kunnen nog makkelijk 4 boten extra mee op de botenwagen. 7.45 uur verzamelen op de vereniging en om 13.00 weer thuis. Opgeven per ploeg bij ronalddenboogert@gmail.com.  Iedereen is welkom, zowel C4, skiff, dubbel2, viertjes of zelfs een 8.

(31 januari 2022, Ronald den Boogert)

No comments yet.

Geef een reactie