Train de hele winter door!

(27 oktober 2016, Zeilcommissaris)

Het seizoen is afgelopen maar de (beginnende) wedstrijdzeilers trainen natuurlijk de gehele winter door! Jij kan het zeilen toch ook niet de hele winter missen? In samenwerking met GWV Elfhoeven worden er dit jaar wintertrainingen georganiseerd om volgend jaar nog beter uit de winterstop te komen.

Voor de jeugdige zeilers in de Optimist, RS Feva en Splash worden er 5 trainingen in het najaar en 4 gezellige en laagdrempelige, maar vooral leuke en gezellige theorieavonden georganiseerd. In het najaar wordt er naar deelname aan de Boterletter wedstrijden in Kralingen toegewerkt. In het voorjaar wordt er een 10-tal trainingen georganiseerd in aanloop naar de Combi Rotterdam.

De trainingen dit najaar worden gehouden op Elfhoeven, de gezellige theorieavonden bij ons op de vereniging. De locatie van de voorjaarstrainingen staat nog niet vast.

image2

Alle najaarstrainingen zijn van 10.00-14.00 uur op Elfhoeven:
– zaterdag 29 oktober
– zondag 6 november
– zondag 13 november
– zondag 20 november
– zondag 27 november

Vervolgens vindt de Boterletter op de Kralingse Plas plaats op
– zaterdag 3 december
– zondag 4 december

Hierna stoppen de watertrainingen tot het voorjaar, maar zijn er 4 vrijdagavonden met gezelligheid, koken/eten en wat theorie. Deze vinden plaats op de RZVG op de volgende data, exacte tijd volgt nog:
– vrijdag 9 december
– vrijdag 20 januari
– vrijdag 17 februari
– vrijdag 17 maart

Er zijn inmiddels al 4 aanmeldingen van Optimistenzeilers en ook 2 RS Feva zeilers hebben zich opgegeven.
Lijkt het je ook leuk om mee te doen en wil je meer informatie?
Neem dan contact op met de coördinator vanuit onze vereniging, Willem Elderenbosch.

Omdat er ook trainers ingezet worden kan het niet helemaal gratis aangeboden worden. De watertrainingen kosten € 5,- per dag (de eerste keer op 29 oktober is gratis om te proberen, maar doe je de rest wel mee betaal je wel voor alle 5 de dagen). De gezellige avonden kosten € 10,-, voornamelijk voor het eten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

We hopen op veel aanmeldingen!

Groeten,
Willem Elderenbosch
Jeroen van Catz

No comments yet.

Geef een reactie