Van de roeicommissaris

Opleidingen
De SKIFF en COR opleidingen zijn inmiddels vol. Ook de aanmeldingen voor de BRO gaan hard: voor de eerste lichting die in mei start zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar; voor de juni lichting is nog volop plek. Als je iemand kent die wil leren roeien, laat die persoon dan weten dat hij/zij snel moet inschrijven.

Activiteiten op de RZVG
Het winterroeien is een groot succes: 35 roeiers; een mooi rondje plas met aanwijzingen van ervaren instructeurs; stop met thee, berenburger en koek bij 12-Morgen en bitterballen toe. 20 Maart is de laatste keer en je kan je nog inschrijven op de website.

In maart vindt ook de traditionele Openingstocht plaats. Meer info elders in deze nieuwsbrief.

Wegens succes geprolongeerd: op 9 maart geeft onze oud-roeicommissaris de derde Workshop gebruik van de ergometer voor recreatieve roeiers en zeilers. Voor informatie en inschrijving zie hier.

Nieuwe boten
We hebben er lang op moeten wachten vanwege logistieke problemen, maar in maart arriveren de nieuwe gladde 4 , 1 jeugdskiff en 3 instructieskiffs. Deze zullen zo snel mogelijk klaar gemaakt worden voor gebruik en aan het reserveringssysteem worden toegevoegd. Wanneer precies zal in de relevante app groepen worden gedeeld.

Botenpoetsdag
De gladde boten worden gepoetst op 2 april. Voor de recreatieboten wordt binnenkort een datum afgesproken.

Toertochten KNRB
Ook dit jaar organiseert de KNRB verschillende toertochten in binnen- en buitenland: leuk om met je roeiploeg aan deel te nemen! Voor meer informatie zie hier of de website van de KNRB.

Website roeitab herzien
De laatste maanden hebben we samen met vertegenwoordigers van de verschillende geledingen de roeitab op de website herzien. Veel dank aan Ton, Yvette en Hendrik-Jan die ervoor hebben gezorgd dat e.a. netjes op de website staat. We zullen nog enkele foto’s toevoegen en hopen dat met deze actie de informatie meer extern gericht, bondiger, wervender en consistenter is geworden.

(24 februari 2022, Gwen en Jenneke)

No comments yet.

Geef een reactie