Van de roeicommissaris

Blokken voor toerboten op zaterdag afgeschaft
De reserveringen in de afgelopen (drukke) maanden zijn geanalyseerd en gebleken is dat er voldoende capaciteit is bij de toerboten op zaterdagochtend. Daarom is besloten om de blokken voor deze toerboten op zaterdag af te schaffen. E.e.a. is inmiddels in het reserveringssysteem aangepast. Meerdere leden hadden verzocht om de blokken af te schaffen, dus we hopen dat iedereen hier blij mee is.

Klim weer in de skiff les (2 juli)
Er zijn nog voldoende plekken voor deze korte cursus, ook voor niet skiff-cursisten. Meld je aan voor één van de blokken op 2 juli.

Theorieavonden (15 juli en 5 augustus)
Alle leden zijn welkom op deze tweede serie theorieavonden, georganiseerd door de BRO, waar onder meer de regels op het water worden uitgelegd. Ook bijzonder nuttig voor zij-instromers omdat e.e.a. is toegespitst op ons eigen water en Vereniging. Meld je aan voor beide avonden.

Skiff clinic (17 juli)
Er zijn nog 2 clinics op 17 juli (ipv eerder meegedeelde 24 juli) voor ervaren skiffeurs met skiff-2 diploma. Je krijgt individuele aandacht ter verbetering van je roeihaal en oefeningen waar je mee verder mee kunt. De skiff clinics worden verzorgd door Jorg Santen, een externe coach. Aan deelname zijn kosten verbonden. Meld je aan voor één van de blokken op 17 juli.

Interne documenten achter de login
En tot slot: voor wie echt wil weten hoe het Roeien is georganiseerd en alle protocollen wil kennen, deze staan achter de login bij ‘Mijn Documenten’ in de tab ‘Roeien’.

(30 juni 2022, Gwen en Jenneke)

No comments yet.

Geef een reactie