Van de roeicommissaris

Velen van jullie zijn op vakantie dus het is wat rustiger op de vereniging. Toch zijn er nog voldoende activiteiten voor de thuisblijvers.

Skiff Clinic
Er zijn nog enkele plaatsen bij de Skiff Clinic die verplaatst is naar 21 augustus. Tijdens deze 2 uur krijg je individuele aandacht ter verbetering van je roeihaal en oefeningen waarmee je verder kunt. De roeiclinics worden verzorgd door Jorg Santen, een externe coach. Zie ook een eerder bericht op de website.

Skiff Zomerschool
De skiff zomerschool is bijna helemaal volgeboekt. Alleen voor de Goudse Mijl Sprint en de Skiff 2 examentraining kun je je nog inschrijven. Meer info op de website.

Boordroeien
De clinic van Femmes Fatales heeft een aantal roeiers enthousiast gemaakt voor het boordroeien. We hebben een 4 laten omriggeren zodat er op de plas en de Breevaart geoefend kan worden en de roeiers het boordroeien nog verder kunnen ontdekken. Zie ook bericht elders in de nieuwsbrief.

Goudse Mijl
De Goudse Mijl nadert en we hopen op veel deelnemers. Aan de marketing zal het niet liggen. Ons nieuwe lid, Bram Timmerarends, heeft samen met leden van de GM Commissie, een prachtige nieuwe website voor de Goudse Mijl ontwikkeld met uitgebreide informatie over deze wedstrijd. Daarnaast hopen we dat de ‘ambassadeursprijs’ (zie verder in deze nieuwsbrief) voor leden die externe ploegen weten te werven een extra boost geeft aan het deelnemersveld.

Zeilweek
De laatste week van de schoolvakantie vindt weer de zeilweek plaats. Het zal dus extra druk zijn op de vereniging. Verder bivakkeren de instructeurs in het ergometerhok. De ergometers kunnen niet worden gebruikt van zaterdag 13 augustus in de loop van de middag tot zaterdagochtend 20 augustus.

(26 juli 2022, Gwen en Jenneke)

No comments yet.

Geef een antwoord