Van het roeifront

(30 maart 2017, roeicomissaris)

Voor de Cursus Ongestuurd Roeien is er nog wel plaats. Dus schrijf je snel in (klik hier).

Het midweekroeien is inmiddels ook weer volop actief. Uitgaande tochten zijn gepland en zijn te vinden op de website (klik hier).

Het coachroeien (een nieuwe activiteit op het roeifront, lijkend op het succesvolle coachzeilen) kent nog een voorzichtige start. Dus goed om dat nogmaals onder de aandacht te brengen. Het coachroeien is in beginsel bedoeld voor de nog niet zo ervaren roeier (in het bezit van BRO diploma) die zich nog verder wil bekwamen in het roeien en daarnaast het leuk vindt om met anderen in telkens verschillend samengestelde ploegen te roeien. Onder leiding van een instructeur of (zeer) ervaren roeier wordt op vastgestelde tijden verzameld en met elkaar geroeid. Op de website is meer informatie te vinden (klik hier).
Inschrijven kan via de website (klik hier) of door een mail te sturen aan coachroeien@roeienzeil.nl , dan zal je opgenomen worden in de datumprikker van het coachroeien.

Binnenkort zal er ook meer informatie volgen over roeiactiviteiten/tochten die we dit jaar plannen. De Snerttocht, dauwroeien en Linschotentocht zullen zeker niet ontbreken. Maar we werken ook aan nieuwe activiteiten, waaronder een nachtroeiactiviteit en een cross-over event (zie verderop in deze nieuwsbrief). Houd de website goed in de gaten!

No comments yet.

Geef een antwoord