Verenigingswerk krijgt steeds meer vorm!

(26 juli 2019, Commissie Verenigingswerk)

Het verenigingswerk binnen onze vereniging krijgt steeds meer vorm. Recent is er een vrijwilligersmarkt gehouden om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dat heeft zo’n 25 ingevulde vacatures opgeleverd; een mooi resultaat! Maar we hebben nog veel meer vacatures. In totaal zijn er 200 vacatures te vervullen, verspreid over wel 40 verschillende rollen.

Benieuwd wat er allemaal te doen is? Kijk dan snel op de vacaturepagina op de website. Die kun je hier vinden. Maak een keuze en draag op die manier bij om onze vereniging nog swingender te maken. Zoals al eerder aangegeven verwachten we van ieder lid dat hij/zij zich zo’n 8 uur per jaar voor de vereniging inzet. Meer mag vanzelfsprekend ook en we hebben al ruim 180 vrijwilligers die ruimschoots meer tijd stoppen in verenigingswerk (denk daarbij aan leden van commissies, instructeurs, organisatoren van zeil- of roeiwedstrijden, klussenploegen etc).

Binnenkort zullen we een inventarisatie doen onder alle leden waarbij jij je voorkeuren kenbaar kunt maken; houd je mailbox in de gaten!

Bij vragen of opmerkingen, neem contact op met de commissie Verenigingswerk via verenigingswerk@roeienzeil.nl

Overigens is deze commissie ook op zoek naar versterking, dus lijkt het je leuk om bij te dragen om verenigingswerk succesvol te maken, meld je dan aan. Ook dat kan via verenigingswerk@roeienzeil.nl. Het zal je ongeveer 10 uur per maand kosten en je krijgt er veel voldoening voor terug!

No comments yet.

Geef een reactie