Waar is jouw vrijwilligersplekje in onze vereniging?

(5 maart 2017, Commissaris Verenigingsleven)

Wie doet wat en waar hoort dat bij?

Als je nog niet zo lang lid bent van de RZVG duizelt het je soms van de namen, taken, commissies en functies. En als je al wél langer lid bent, is het je misschien ontgaan hoeveel er in de loop der jaren is vernieuwd binnen de vereniging.

Daarom willen we een kijkje geven in de organisatiestructuur van onze vereniging. In de sociëteit hangen grote posters waarop zichtbaar is gemaakt welke functies en taken er zijn. Ook de vacatureplekken staan aangegeven.
Deze posters blijven voorlopig in de sociëteit hangen, zodat voor alle leden zichtbaar is hoeveel er al is bereikt binnen onze organisatie door de inzet van vrijwilligers (waarvoor hulde) en waar we nog mensen nodig hebben.

Met recht mogen we trots zijn op onze vereniging. Hopelijk voelt een ieder ook in zekere zin de morele plicht om daar een steentje aan bij te dragen. Als iedereen TIEN UUR per jaar meehelpt in onze vereniging, dan zou onze vereniging nog beter draaiende gehouden kunnen worden. Dus bekijk de posters eens goed als je in de sociëteit bent en bedenk waar jij jouw 10 uur zou willen/kunnen inzetten.

Heb je vragen over een taak of functie? Neem dan gerust contact op: bestuursleden en beheerder weten je vast op het spoor naar de juiste persoon te zetten.

No comments yet.

Geef een antwoord