WINTERROEIEN

Voor de echte doorroeiers is er deze winter een nieuw initiatief: rondje plas op elke 3e zondag in de maand met na afloop een drankje en bitterballen in de sociëteit.

We mikken op de recreatieve roeiers die aan hun techniek willen schaven. We denken per C-boot een instructeur beschikbaar te hebben voor aanwijzingen om de techniek te kunnen verbeteren, effectiever te gaan sturen en zo als team leuker en sneller de plassen rond te gaan. Geef je op voor deze activiteit via MijnRoeienZeil

In het kort gaat het hierom:

  • Wie: alle leden met BRO, met voorrang voor de BRO lichtingen 2020 en 2021 die (nog) niet deelnemen aan de marathon training. En verder bestaande teams, die ook nog wat aanwijzingen willen ontvangen op een leuke, informele wijze.
  • Wanneer: elke 3e zondag om 14:00 vertrek, startend zondag 19 december, daarna 16 januari, 20 februari en 20 maart, uiteraard ijs en weder dienende.
  • Doel: gezelligheid en verbinding na een recreatief sportief rondje plas, daarna in de sociëteit een drankje van bier tot glühwein en Arno heeft de bitterballen of vegahapjes klaar staan.
  • Inschrijving: 5 euro pp waarbij een drankje en hapje zijn inbegrepen, klik hier.

Aantal deelnemers: minimum 10, maximum geen!

Veiligheid: zie instructies op de RZVG website veiligheid (stoplicht, zwemvest etc).

Informatie: Jaap de Vries via recreatieroeien@roeienzeil.nl

(25 november 2021, Platform recreatieroeien)

No comments yet.

Geef een reactie