Zeilen seizoen 2019

(2 februari 2019, Zeilcommissaris)

Er zijn weer een hoop zeilactiviteiten gepland voor 2019, zowel zeilwedstrijden als de nodige instructie- en coachingsevenementen. Dit zijn bekende zaken als het coachzeilen, optimisten- en zwaardbootinstructie en de zeilweken. En niet te vergeten de wedstrijden met Pasen (paashaas), de Goudse Zeilweek met Pinksteren en de onderlinge wedstrijden (met de instap/tourklassse) waar we met de instructie op zullen aanhaken.

Ook hebben we een nieuwe klasse 2-mans zwaardboten, de Laser Vago, als vervanger van de bekende Laser II. Omdat deze boot extra aandacht vraagt (gennaker, trapeze, aparte trim) wordt hiervoor een volwassenen groep gestart (minimaal CWO II): zie bericht hierover elders op de website.

Dit jaar zijn er ook weer interessante externe zeilactiviteiten, zoals het bekende Frieslandweekend (in juni) en een weekend op de Oosterschelde (september). Al met al te veel om op te noemen!

De inschrijving gaat begin februari a.s. open. Heb je weer zin in een fantastisch zeilseizoen? Schrijf je dan snel in, voordat alle plaatsen bezet zijn! Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles tijdig voor elkaar te hebben. Ook alle vrijwilligers hebben er zin in!

Om het inschrijven makkelijker te maken hierbij directe links naar het grootste deel van de zeilactiviteiten:

Inschrijven voor de Optimisten instructie
Inschrijven voor de Laser/Splash instructie
Inschrijven voor RS-Feva instructie
Inschrijven voorbereiding Goudse Zeilweek
Inschrijven voor Mini-Zeilweek
Inschrijven voor Kielboot 0
Inschrijven voor Coachzeilen op zaterdag
Inschrijven voor Coachzeilen op woensdagavond
Inschrijven voor theorieavonden Zwaard-/Kielboot
Inschrijven voor Frieslandweekend

De inschrijving voor de Zeilinstructieweek is nog niet geopend.

Problemen met inschrijven?
We krijgen weinig vragen over problemen met inloggen of het niet lukken van inschrijven, dus wij maken daaruit op dat iedereen zijn weg goed weet te vinden.
Mocht je er toch niet helemaal uit kunnen komen, klik dan hier voor een instructie.
Mocht je je loginnaam en/of wachtwoord kwijt zijn, volg dan deze link om je gebruikersnaam/wachtwoord opnieuw aan te vragen.

No comments yet.

Geef een reactie