Zeilinstructieweek 2018

(30 mei 2018, Organisatie ZIW)

Vanaf zondag 19 tot en met vrijdag 24 augustus a.s. vindt de Zeilinstructieweek plaats op onze vereniging. Op het water van de Reeuwijkse Plassen een week lang zeilen en gezelligheid. Een mooie afsluiting van de zomervakantie!

Er zal instructie worden gegeven in de volgende klassen: Optimisten, RS Feva’s, Lasers, Splashes, Centaurs en Randmeren. Kortom alle gelegenheid om een onvergetelijke week op het water te beleven!
De begeleiding is in handen van zeer ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructieweek!

Het behalen van een CWO-diploma en/of vorderingenstaat behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor is theoretische kennis nodig, en ook deze theorie zal tijdens de week behandeld worden.
Het inschrijfgeld bedraagt €110,- voor de hele week, dit is inclusief lunch (ook tijdens de plassentocht) en afsluitende barbecue.

Inschrijven kan via de volgende links: Kielbootinstructie, Laser- en Splashinstructie en Optimisteninstructie. Het maximaal aantal deelnemers voor de RS Feva is bereikt, inschrijven voor de wachtlijst kan via deze link.

Kielboot Twee+
Ben je in bezit van Kielboot CWO II? Maar je wilt nog niet CWO III halen, omdat je dan niet meer mee mag doen met de Zeilinstructieweek? Geen nood, daar maken we een speciaal programma voor. Wil je zeilen met spinaker, trapeze of de MOB Crash Manoeuvre doen? Stuk voor stuk geen onderdeel van de CWO-stof, maar wel erg goed voor je eigen vaardigheid. Geef je op voor de Zeilinstructieweek en zet bij opmerkingen: ‘Twee+’.

No comments yet.

Geef een reactie