Zeilinstructieweek 2018

(1 april 2018, Organisatie Zeilinstructieweek)

Vanaf zondag 19 tot en met vrijdag 24 augustus a.s. vindt de Zeilinstructieweek weer plaats op onze vereniging. Op het water van de Reeuwijkse Plassen een week lang zeilen en gezelligheid. Een mooie afsluiting van de zomervakantie! Er zal instructie worden gegeven in de volgende klassen: Optimisten, Cadetten, RS Feva’s, Lasers, Splashes, Centaurs en Randmeren. Kortom: alle gelegenheid om een onvergetelijke week op het water te beleven!

De dagen zullen doorgebracht worden in de aanwezigheid van zeer ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructieweek!

Het behalen van een CWO-diploma en/of vorderingenstaat behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor is theoretische kennis nodig, en ook deze theorie zal tijdens de week behandeld worden!

Het inschrijfgeld zal €110,- bedragen voor de hele week, dit is inclusief lunch (ook tijdens de plassentocht) en afsluitende barbecue! Binnenkort zal het mogelijk zijn om je in te schrijven!

No comments yet.

Geef een reactie