Oudewater Tocht – 38 km sportief roeien

Wegens groot succes vorig jaar wordt deze tocht opnieuw georganiseerd: op zaterdag 8 juli wordt de Oudewatertocht geroeid. Een tocht van circa 37 kilometer roeiplezier en een mooie opstart naar een volledige marathon. De bedoeling is om naast de gezelligheid en prestatie ook eens met andere roeiers kennis te maken. 

We varen van de RZVG door Gouda centrum en dan via de Hollandse IJssel naar Oudewater centrum. In Oudewater nemen we de tijd om lekker te lunchen en de benen te strekken waarna we uitgerust de boot weer in stappen om naar de vereniging terug te roeien.

We vertrekken om 09.00 uur vanaf de RZVG en verwachten om circa 18.00 uur terug te zijn op de vereniging. Er worden ca 5 team captains aangewezen vanwege de benodigde ervaring met de sluizen in Gouda en op weg naar Oudewater.

We sluiten de dag af met een maaltijd en een drankje, de kosten bedragen € 25,00. Dat is exclusief lunch (wordt ter plekke afgerekend) maar inclusief diner en een drankje in onze eigen R&Z sociëteit.

Inschrijven via link e-captainTijd: start laatste boot om 09:00 uur

Inschrijfperiode: tot 1 juli via e-captain link

Deelname: BRO met 1 jaar ervaring en voldoende uithoudingsvermogen om 10 km/hr gemiddeld te kunnen roeien over deze afstand, we testen dit zo nodig bij sluiting van de inschrijving

Locatie: vertrek vanaf RZVG

Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 25 (vanwege beperking aantal boten in de sluis)

Kosten inschrijving: euro 25,- pp voor een diner met drankje in de sociëteit-

Mail recreatieroeien@roeienzeil.nl voor verdere informatie. 

Comments are closed.